Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, έχει κάνει μία νέα αρχή και έχει ρίξει όλο το βάρος της στα επαγγελματικά της.

Ωστόσο εδώ και λίγους μήνες υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι μαζί με τον παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα. Όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες υποψήφιος προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο θα είναι ο ίδιος ύστερα από την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου που είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έτσι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βλέποντας τα spoilers μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να στηρίξουν τον παίκτη ώστε να μην αποχωρήσει.

Η influencer, άλλωστε, είχε στείλει σε έπαθλο επικοινωνίας μήνυμα στον Στάθη Σχίζα ενώ δεν σταματά να τον στηρίζει όσο εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Το έχω πει και σε άλλες μου συνεντεύξεις ότι τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και τον αγαπώ πολύ. Θέλω το καλό του, θέλω να πάει πολύ καλά σε όλο αυτό και θεωρώ ότι του αξίζει η νίκη στο Survivor. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει λόγος. Αν είναι να μάθετε κάτι, θα το μάθετε και αν είναι να δείτε κάτι, θα το δείτε».