Η Νίνα Βλάχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η κ. Βλάχου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία, αλλά και για την τηλεόραση.

«Με είδε στον δρόμο ο Χρήστος Οικονόμου και μου ζήτησε να πάω στη σχολή του. Ο αδελφός μου είχε εταιρεία διαφημιστική και έκανε εκεί κάποια σποτάκια για την τηλεόραση», είπε αρχικά η Νίνα Βλάχου.

«Στις «Διπλοπενιές» περάσαμε πολύ ωραία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μας αγαπούσαν, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε φίλες», πρόσθεσε.

«Όταν είχαμε το «Νίνα με σοφία» στο Alter, η Αλίκη ήρθε να δει την εκπομπή για να μας πει την γνώμη της. Στο πρώτο δελτίο ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ, έκανα σταυρουδάκι με τα χέρια μου, έτρεμε η φωνή και προσπαθούσα να την κάνω πιο βάρια για να μοιάζει στην Λιάνα Κανέλλη. Είχα σπάσει το χέρι μου και επειδή δεν έδεσα τα μαλλιά μου, πήρα πέναλτι και για μία εβδομάδα δεν είπα ειδήσεις», αποκάλυψε.

Η Νίνα Βλάχου αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τους πολιτικούς ηγέτες της εποχής.

«Όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μου είπε ότι έχουμε ένα κοινό, μας αδικεί και τους δύο ο φακός. Το 1977 ήταν ασπρόμαυρη η τηλεόραση και δεν του άρεσε η εμφάνισή του. Μου ζήτησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να μιλήσω στην Ρηγίλλης και δεν με άφησε ο διευθυντής μου», είπε χαρακτηριστικά η κοσμικογράφος.

«Πέτυχα την Δήμητρα Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση και ζήτησα να τους φωτογραφίσω. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ρώτησε την Δήμητρα αν δέχεται να τους φωτογραφίσω. Για την φωτογραφία που τράβηξα τον Ανδρέα Παπανδρέου και την Δήμητρα πήρα ένα μεγάλο μπόνους, ίσως και 13 μισθούς», επισήμανε.

«Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν φιλική, μπορούσες να την πάρεις τηλέφωνο και να σου πει τι να μαγειρέψεις. Ο Χριστόδουλος που ήταν πρόεδρος στον «Ελεύθερο τύπο» έκοψε την στήλη που είχα με τα μαγιό», συμπλήρωσε μιλώντας για γνωστά πρόσωπα που γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Είμαι πρόεδρος του νομικού προσώπου Δημήτρης Βικέλας», κατέληξε.