Η 17χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς τερμάτισε τρίτη στη σειρά της στα 400 μ. με 57:45" και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια βελτίωσε παράλληλα και το ατομικό της ρεκόρ. Η μητέρα της, Ελένη Πετρουλάκη γεμάτη ενθουσιασμό ανέφερε την είδηση στο προφίλ της στο Instagram.

Περήφανη μητέρα

«Είμαι περήφανη για σένα Άννα Μαρία. Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ό,τι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα! Είναι μεγάλη η προσπάθεια και όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλά και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες άξια την Ελλάδα μας!».

Η Άννα Μαρία Ίβιτς θα τρέξει στον τελικό της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας στίβου



Στον τελικό των 400μ. προκρίθηκε η αθλήτρια Άννα Μαρία Ίβιτς και οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για την επιτυχία της.

Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Γυμνασιάδα για τον στίβο ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Μαΐου με τη συμμετοχή 34 Ελλήνων αθλητών και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Μαΐου. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο στάδιο Ελίτας στην πόλη της περιοχής της Νορμανδίας, Καν.