Για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος και αναφέρθηκε στις πρώτες του δουλειές και τα χρήματα που κέρδισε από αυτές.

Ο παρουσιαστής του «Total BlackOut» παραχώρησε συνέντευξη στον περιοδικό «Hello» και αρχικά, αναφέρθηκε στα «εναλλακτικά» επαγγέλματα, με τα οποία έχει ασχοληθεί στο παρελθόν.


Έχω κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς

«Από το να μοιράζω φυλλάδια μέχρι οικοδομή. Δουλειά σε τατουατζίδικο έχω κάνει, πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, πωλητής καλλυντικών, πουλούσα βαφές μαλλιών, κρέμες, πιστολάκια για μαλλιά κ.ο.κ», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.



Τα πρωτα μου χρήματα 

«Τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική μου τα έδωσε ο Killah P, ο Παύλος Φύσσας. Πήρα 50 ευρώ για να τραγουδήσω τότε, σε ένα live στα Εξάρχεια», δήλωσε.

Όπως είπε, δεν θυμάται πολλά από εκείνη τη συνεργασία, μόνο ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.


Ένιωσα έναν θαυμασμό

«Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν 17 ετών τότε. Ήταν ένας τύπος άνετος και λιγομίλητος. Μας φώναξε στη συναυλία, τραγουδήσαμε και φύγαμε Πολύ αργότερα συνειδητοποίησα ποιος ήταν. Ένιωσα έναν θαυμασμό για τη μουσική του, την οποία και έψαξα και φυσικά, ανατριχίλα που ήταν ο Παύλος Φύσσας εκείνος που μου έδωσε τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική», είπε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής για τον ράπερ που δολοφονήθηκε το 2013.