Ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την απώλεια των γονιών του όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, τις γυναίκες στις οποίες αναζητούσε τη μητέρα, το γιο του και την Αγγελική Νικολούλη.

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 2 μηνών και τη μητέρα του στα πέντε του.

«Μετά από τέτοιες απώλειες σκέφτεσαι αν θα αφήσεις πίσω σου το παιδί σου» λέει χαρακτηριστικά, και προσθέτει πως μετά από τέτοιες απώλειες σε «ακολουθεί όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης και της αγκαλιάς».

«Αν με ρωτήσεις πως ήταν η μητέρα μου δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να «κάψεις» το «φιλμ» για να μην θυμάσαι» συμπληρώνει.

Δηλώνει πως δεν του αρέσει να κάθεται στο σπίτι του με τις παντόφλες και να διαβάζει εφημερίδα και του αρέσει που δουλεύει ακόμα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως σταμάτησε το πολεμικό ρεπορτάζ όταν απέκτησε τον γιο του, τον Κωνσταντίνο, τον οποίο και καμαρώνει.

Στη συνέχεια ο ίδιος θα αναφερθεί σε μία συγκινητική στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια του πολέμου και τον έκανε να κλάψει, όταν ένα 15χρονο αγόρι του έδωσε μέσα σ’ ένα σπιρτόκουτο, μία πασχαλίτσα που είχε για συντροφιά λίγο πριν πεθάνει.

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλας θα αναφερθεί στη συνάδερφό του Αγγελική Νικολούλη και θα δηλώσει πως η ίδια κάνει την εκπομπή καλύτερα από εκείνον και πως την εξέλιξε.