Ο 66ος διαγωνισμός της Eurovision έλαβε χώρα χθες το βράδυ και μεγάλη νικήτρια της φαντασμαγορικής βραδιάς αναδείχθηκε η Ουκρανία.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια της βραδιάς και συγκεκριμένα στην ώρα των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Η παρουσιάστρια Laura Pausini, ήταν απούσα στο πρώτο μέρος της διαδικασίας κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, καθώς σε όλες στις πρόβες ήταν στο πλευρό του Mika και του Alessandro Cattelan.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, η διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στo Instagram εξήγησε τι συνέβη.

«Τι νύχτα, παιδιά! Πόση αγάπη μου δείξατε όλοι από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ. Ήθελα να σας ηρεμήσω και να σας πω ότι είμαι καλά.

Κατά τη διάρκεια του τελικού, έπεσε η αρτηριακή μου πίεση και για αυτόν τον λόγο αναγκάστηκα να σταματήσω για περίπου είκοσι λεπτά κατόπιν συμβουλής των γιατρών που με βοήθησαν και τους οποίους ευχαριστώ πολύ.

Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν γεμάτοι δουλειά κι άγχος, αλλά είμαι χαρούμενη που έκλεισα τη βραδιά μαζί με τους αγαπημένους μου συντρόφους σε αυτό το ταξίδι Alessandro Cattelan και Mika και που μπόρεσα να ανακοινώσω μαζί τους τους νικητές της Eurovision, την υπέροχη Ουκρανία. Ευχαριστώ όλους εσάς και τη Rai (ιδίως τον Stefano Coletta) και την EBU για την υπέροχη περιπέτεια, τους υπέροχους συγγραφείς μας, τους μουσικούς, τους χορευτές, όλους, πραγματικά... Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία σαν μια από τις πιο όμορφες της ζωής μου.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Ευχαριστώ τους γιατρούς Alessandra και Noemi και τη θρυλική νοσοκόμα Daniela, τους αληθινούς αγγέλους της πόλης ASL του Τορίνο και του ιατρικού κέντρου της Rai», έγραψε η Laura Pausini.