Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Πέμπτη η Σάσα Μπάστα.

Η πρώην παίκτρια της Φάρμας, μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία ήρθαν κοντά στο ριάλιτι, αλλά και για την 3,5 ετών κόρη της.

Οι δύο τραγουδίστριες στο παρελθόν είχαν τυπικές σχέσεις, ωστόσο μέσα στο reality του ΑΝΤ1 είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και πλέον συνεργάζονται και σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Η Αγγελική είναι το δώρο μου. Είχαμε τυπικές σχέσεις πριν από τη «Φάρμα». Ή θα πλακωνόμασταν ή θα κολλούσαμε. Είμαστε τόσο ίδιες που ή θα πλακωνόμασταν ή θα τα βρίσκαμε», ανέφερε για τη φιλία που ανέπτυξαν πολύ σύντομα μέσα στο παιχνίδι. Επιπλέον σχολίασε αναφορικά με τις φορές που αποχώρησαν και ξαναμπήκαν στη «Φάρμα»: «Με την Αγγελική καταντήσαμε λίγο μεξικάνικο σίριαλ».

Μέσα στο reality η Σάσα έφερε κοντά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη την Αγγελική Ηλιάδη και όπως είπε στον Νίκο Μουτσινά θα είναι δίπλα τους αν κάνουν το επόμενο βήμα, ενώ θα ήθελε όταν κάνει δεύτερο παιδί να της το βαφτίσει η τραγουδίστρια.

«Ο Γρηγόρης με την Αγγελική είναι ακόμα μαζί. Εγώ έκανα το κονέ. Όταν θα κάνω δεύτερο παιδί έχω κλείσει ήδη νονά, είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι», ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή.