Για τον ρόλο του στην παρουσίαση, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό του μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του talent show.

«Πλάκα είχε το κομμάτι της παρουσίασης, μου άρεσε και μπορεί να το ξανάκανα. Δεν ξέρω, αναλόγως, τι πρόταση θα ήταν αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Για την πρώην σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή και το παιδί τους δήλωσε: «Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει τη συνεπιμέλεια ειναι φοβερό, γιατί κι οι δύο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Αυτό το λέω και το ξαναλέω. Διαφωνώ με αυτό που λένε ότι "η μάνα είναι μάνα". Κι εγώ είμαι ερωτευμένος με τη μητέρα μου, αλλά και με τον πατέρα μου. Μου έχει δώσει πολλή τρυφερότητα και προσοχή. Οπότε, όταν κι οι δύο γονείς είναι εξίσου δοσμένοι στο παιδί, θεωρώ ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ισότητα σε όλα. Νιώθω πολλές φορές και μητέρα του παιδιού μου κι είμαι περήφανος γι' αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Την πιο δύσκολη φάση οικονομικά την περνάω κάθε φορά, που έρχεται η εφορία. Στο τέλος δηλαδή του χρόνου. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε κλείνοντας.