Η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» με αφορμή το κωμικό σίριαλ, στο οποίο και πρωταγωνιστεί, στο OPEN. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον συνάδελφο της, Χάρη Ρώμα καθώς και τον ρόλο ως μητέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσάφου σημείωσε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου πως «έχω περάσει πολύ καλά στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν. Σε κάποια δύσκολη στιγμή με άκουσε στο τηλέφωνο που μιλούσα για ένα πρόβλημα υγείας, που είχα μέσα στο σπίτι μου, με φώναξε κατευθείαν να με βοηθήσει και με έστειλε ο ίδιος σε γιατρό αν και ήμασταν ακόμα στο πρώτο έτος της σειράς. Με έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας του».

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα και ήθελα μάλιστα να κάνω και πολλά παιδιά, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω. Έχω ένα παιδί μόνο. Προσπάθησα να μεγαλώσω τον γιο μου σαν να έχω και άλλα παιδιά για να μην τον κάνω κακομαθημένο και να μην είμαι μια αρρωστημένη μάνα» συμπλήρωσε η Χριστίνα Τσάφου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.