Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Πανταζής στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι αλλά και για τις χρυσές εποχές των ’90s.

«Είναι δύσκολος ο εγκλεισμός διότι αποχωρίζεσαι αγαπημένα σου πρόσωπα και την έξω σου ζωή με τις ανέσεις. Στη Φάρμα είχα δύσκολες συνθήκες, αφαγία, πολλή δουλειά και συμβίωση με 18 άλλους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις» εξήγησε αρχικά ο Μάνος Πανταζής.

Και πρόσθεσε: «Έχασα 8 κιλά μέσα σε 40 μέρες Τα παιδιά και η οικογένεια μου ήρθαν προ εκπλήξεως γιατί είχα στο μυαλό μου να λείψω περίπου έναν μήνα και τελικά έμεινα τρεισήμισι μήνες στη Φάρμα».

Αναφορικά με την καριέρα του στο μόντελινγκ, ο Μάνος Πανταζής δήλωσε: «Στα 90s είχαμε την τύχη να ζήσουμε πολύ όμορφα χρόνια, όπως και κάθε εποχή έχει την ομορφιά της. Απλά τώρα έχουμε περάσει σε μια διαφορετική και πιο ψηφιακή μορφή που εξελίσσονται τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Μάνος Πανταζής στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.