Η Νίκη Θεοφιλοπούλου ετοιµάζεται για τον διεθνή διαγωνισµό Miss Global. Τα καλλιστεία θα διεξαχθούν στο Μπαλί από τις 31 Μαΐου µέχρι τις 11 Ιουνίου, οπότε και θα πραγµατοποιηθεί ο τελικός.

Το όµορφο µοντέλο µιλάει στο «S» για τον διαγωνισµό: «Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο άγχος και, όσο πλησιάζουν οι µέρες, γίνεται και µεγαλύτερο. Είµαι σίγουρη ότι θα είναι µια πάρα πολύ όµορφη εµπειρία. Θα γνωρίσω ανθρώπους από όλο τον κόσµο και πιθανότατα θα µε βοηθήσει και στο επαγγελµατικό κοµµάτι.

Είµαστε πάνω από 80 υποψήφιες από όλο τον κόσµο, οπότε ο ανταγωνισµός θα είναι πολύ µεγάλος. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να µπω στο τοπ 25 και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό µου εαυτό».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρει: «Είµαι µόνη µου, δεν µε πλησιάζουν οι άνδρες εύκολα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες πλέον και ότι οι άνθρωποι αποφεύγουν τις πιο σοβαρές δεσµεύσεις».

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου είναι 33 ετών, έχει σπουδάσει στη Γυµναστική Ακαδηµία στην Αθήνα, µε ειδικότητα στο τένις, ενώ στη συνέχεια έκανε µεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, πάνω στη φυσιολογία. Αυτή την περίοδο διδάσκει µαθήµατα τένις.

Με το modelling ασχολείται επαγγελµατικά από πολύ µικρή ηλικία. Εχει περάσει από το «GNTM», αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. «Είχα πάει, αλλά ήµουν 31 ετών και ήθελαν µέχρι 29. Σκέφτοµαι να ξαναδηλώσω συµµετοχή, γιατί έχουν αυξήσει το όριο ηλικίας», καταλήγει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» στις 7/05/2022