Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες Τώρα!» η Κατερίνα Τσάβαλου πήρε θέση υπέρ του σκηνοθέτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί. «Έχω δουλέψει δύο φορές με τον Κώστα Κωστόπουλου σε σειρές του ANT1. Τον γνωρίζω μέσα από τη δουλειά, τον έχω συναναστραφεί έχουμε μια καθαρά επαγγελματική σχέση».

Σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέει: «Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πέσω από τα σύννεφα. Ο Κώστας που γνωρίζω εγώ είναι έντονος, μπορεί να είναι φωνακλάς, αλλά είναι χρυσός άνθρωπος. Μου φαίνεται αδιανόητο». Και συμπληρώνει: «Δεν πίνει γουλιά ποτό, είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν έχω δει ποτέ εγώ κάτι πονηρό, ένιωσα την ανάγκη να βγω να το πω και να πω ότι βγαίνω με όλο τον σεβασμό για την κ. Αθανασοπούλου».

Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του

Στο «Τι Λες Τώρα!» μίλησε και η Άντα Λιβιτσάνου η οποία έχει συνεργαστεί και η ίδια με τον σκηνοθέτη. «Συνεργαστήκαμε μαζί το 2008 και το 2009. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, δεν έχω να πω κάτι για τον ίδιο. Δεν κατάλαβα ποτέ κάποιου είδους πρόβλημα στον χαρακτήρα του». Η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι θα ξανασυνεργαζόταν με τον σκηνοθέτη.

«Θα ξαναδούλευα μαζί του»

Η Άντα Λιβιτσάνου υπογράμμισε ότι «καλό θα ήταν να διαφυλάξουμε τη σοβαρότητα του #Metoo. »Δεν ξέρεις ο άλλος τι κίνητρα έχει και θα ήταν χρήσιμο να μην ασχολούμαστε κάθε μέρα με ένα θέμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι ό,τι βγαίνει και λέει κάποιος είναι 100% έτσι. Πρέπει να διαφυλάξουμε όλη την ιστορία γενικότερα», κατέληξε η ηθοποιός.