Η Άννα Αµανατίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το γνωστό µοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συµµετοχή της στο «GNTM», είναι ζευγάρι µε τον Βασίλη Χατζηδίπα και ζουν τον απόλυτο έρωτα, όπως δηλώνει η ίδια αποκλειστικά στο «Secret».

«Είµαστε πολύ καλά µαζί. Είναι πολύ προστατευτικός, νιώθω ασφάλεια µαζί του και µου βγάζει ωραία συναισθήµατα. Μακάρι όλα να είναι καλά και να είµαστε µαζί». Αν και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, δεν είχε συµβεί κάτι µεταξύ τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά και ο Βασίλης, ως γνήσιος τζέντλεµαν, την πολιόρκησε και κατάφερε να της κλέψει την καρδιά. «Τον ξέρω χρόνια, αλλά τώρα ήρθαµε πιο κοντά. Είµαστε πολύ καλά µαζί, ταιριάξαµε. Με κυνήγησε, µε διεκδίκησε και µε κέρδισε».

Οι δύο τους διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, ωστόσο δεν έχουν ακόµη πάρει την απόφαση να κάνουν το επόµενο βήµα και να µείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Οπως αναφέρει η µελαχρινή καλλονή, «ακόµη δεν σκεφτόµαστε τη συγκατοίκηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το µέλλον».

Δημοσιεύτηκε στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 29/4