Πριν από λίγες μέρες οι θαμώνες της Νέας Σμύρνης είχαν  την τύχη να  δουν  από κοντά τον αγαπημένο σε όλους μας ηθοποιό,  Γιώργο Κωνσταντίνου. Συγκεκριμένα έφτασε με τη παρέα του λίγο μετά τις εννέα, στο γνωστό εστιατόριο με σούσι, Kenko, για να δειπνήσει. Ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και πρόθυμος να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.



Εκεί ήταν σε άλλη παρέα και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης , ο οποίος έσπευσε μαζί με τον Θάνο Γαλάτη που είναι η ψυχή του Kenko,  και ένας από τους ιδιοκτήτες του, να φωτογραφηθεί με τον ζωντανό θρύλο. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μένει στη Κηφισιά , αλλά δεν δίστασε να επισκεφτεί τη  Νέα Σμύρνη, για να δοκιμάσει  επιτέλους, όπως εκμυστηρεύτηκε στον Θάνο Γαλάτη, το σούσι τους, γιατί είναι λάτρης και είχε ακούσει τα καλύτερα.



Ο αγαπημένος ηθοποιός, αφού έφαγε και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, έδωσε  συγχαρητήρια σε όλους και τους είπε πως άξιζε το «κόπο». Να θυμίσουμε ότι στο Kenko  πρόσφατα εντάχθηκε και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της γνωστής γυμνάστριας  Έλλης Αγγελιδάκη. Η ίδια σχεδόν ομάδα μαζί με τον γνωστό και επιτυχημένο σεφ Βασίλη Τσατσάκη, βρίσκεται πίσω από το ιταλικό εστιατόριο Cavaliere, που άνοιξε φέτος και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην περιοχή!