Είναι η εκρηκτική πρώην παίκτρια του «GNTM 3», που άφησε το στίγµα της στο παιχνίδι τόσο µε τη γοητεία της όσο και µε την έντονη προσωπικότητά της. Η Θεοδώρα Ρασέλ συνεχίζει να βρίσκεται µπροστά από το γυαλί, αφού συνεργάζεται µε την Ελένη Τσολάκη στο «Open weekend», όπου έχει τη στήλη του «GNTM».

Οµως, η µελαχρινή καλλονή έχει όνειρα και στόχους, γι’ αυτό και πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε µαθήµατα σε µία από τις καλύτερες σχολές δηµοσιογραφίας, µε την υπογραφή του Σταµάτη Μαλέλη, τη «New Media Studies», αφού θέλει να ακολουθήσει το επάγγελµα του δηµοσιογράφου.

rasel
 «Θέλω πολύ να ασχοληθώ µελλοντικά µε την τηλεόραση, αλλά πήγα πρώτα στο παιχνίδι για να πάρω την προβολή. Μετά είχα σκοπό να πάω στη σχολή, όπως και έκανα, καθώς θέλω να το κάνω σωστά. Από µικρή έβλεπα τηλεόραση και ήθελα να κάνω µια εκποµπή late night σαν του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όµως στη σχολή έµαθα πολλά κι έχω αναθεωρήσει... Κάνουµε τα πάντα, ακόµα και πολιτικό ρεπορτάζ, και µου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον το κοµµάτι της ενηµέρωσης απ’ ό,τι µια εκποµπή lifestyle. Πιστεύω ότι µε πολλή προσπάθεια θα έκανα και µια απόπειρα προς την ενηµέρωση...», εξηγεί στο «S», ενώ µιλά και για τη στιγµή που αγχώθηκε περισσότερο στη δουλειά.

«Την προηγούµενη εβδοµάδα ήµουν σε ένα φόρουµ του “Oικονοµικού Tαχυδρόµου” και έκανα και µια ερώτηση στον υπουργό Οικονοµικών. Με έπιασε άγχος. Ηταν η πρώτη φορά στη ζωή µου, από τότε που ξεκίνησα να βγαίνω στην τηλεόραση, που αγχώθηκα, γιατί κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που έκανα εκείνη τη στιγµή», παραδέχεται.

Η Θεοδώρα Ρασέλ, µε το που ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση, είδε και το άλλο πρόσωπο της showbiz. «Τώρα κατάλαβα τι σηµαίνει λυκοφιλία. Είδα να µου µιλάνε άνθρωποι που δεν µε έβλεπαν καν και µετά να µαθαίνω πως µε κατηγορούν πίσω από την πλάτη µου. Μέχρι και πως µπήκα µε κονέ στην τηλεόραση λένε», δηλώνει, ενώ εξηγεί πως τίποτα δεν είναι κακό, αρκεί να αξίζεις και να έχεις ταλέντο.

Μάλιστα, η Ρασέλ πετάει τα «καρφιά» της λέγοντας: «Το θέµα είναι να έχεις και ένα ταλέντο, γιατί έχουµε δει πολλές παρουσιάστριες να έχουν ένα κονέ και, όταν αυτό λήγει, όπως µια σχέση µε τον καναλάρχη, να µην είναι πουθενά µετά. Αν δεν αξίζεις, κανένα κονέ δεν µπορεί να σε κρατήσει µέσα στην TV».

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως θέλει να κάνει τηλεόραση, αλλά δεν είναι «από τις γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους. Θέλω να πετύχω µε το σπαθί µου και όχι επειδή πέρασα από το κρεβάτι κάποιου».

Όσο για την κριτική, δεν τη φοβάται. «Αν φοβόµουν την κριτική, δεν θα έκανα αυτό το επάγγελµα. Αυτός που έχει να πει κάτι για σένα πάντα θα λέει», ολοκληρώνει µε νόηµα.