Αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, για αυτό μάλιστα, δεν κατάφερε να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τις γυναίκες της ζωής του.

Ο παρουσιαστής ταξιδεύει αρκετά συχνά στο εξωτερικό, τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για προσωπικούς. Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ωστόσο, η Χριστίνα Μπόμπα είχε ετοιμάσει για εκείνον την καλύτερη έκπληξη μέσα από μία βίντεοκλήση.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς κατά την επιστροφή του, η Χριστίνα Μπόμπα και η μητέρα του, Σταματούλα είχαN ετοιμάσει κάτι ακόμα για να τον υποδετούν.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μαγείρεψε ένα από τα αγαπημένα του φαγητά, καθώς λατρεύει τη μαγειρική της, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα είχε ετοιμάσει την πιο εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του συζύγου της.

Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την τεράστια τούρτα.