Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη συνάντηση που είχε στο παρελθόν με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που η Ελλάδα έχει γνωρίσει. Είναι μία γυναίκα-σύμβολο. Χωρίς να φταίει σε τίποτα, μία ημέρα μία γυναίκα της άλλαξε τη ζωή και η Ιωάννα αντιλήφθηκε τα αποθέματα δύναμης που είχε», σημείωσε αρχικά κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά την προβολή της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές», που η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά, χωρίς τη μάσκα της.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν την είχε δει έξω, σε βόλτα της. «Να πω και κάτι. Ας μου επιτραπεί να το πω. Δεν το έλεγα τόσο καιρό. Την έχω δει έξω δύο τρεις φορές χωρίς τη μάσκα. Έχουμε μιλήσει κιόλας και έχουμε χαιρετηθεί. Χωρίς τη μάσκα η γυναίκα κυκλοφορεί έξω, βρίσκει τη ζωή της. Βλέπω πως και εκείνη βγαίνει πολύ δυνατά προς τα έξω. Βλέπω και τον κόσμο παιδιά, είναι σημαντικό αυτό που θα πω, ανατριχιάζω που θα το πω».

«Παλιά οτιδήποτε στα μάτια μας φάνταζε διαφορετικό, μπορεί να κοιτάγαμε με γουρλωμένα μάτια. Παρατηρώ τον κόσμο. Επειδή ένα βράδυ καθόμουν στη Γλυφάδα σε ένα μαγαζί και η Ιωάννα ήταν με έναν φίλο της και μια φίλη της. Δεν παρατηρούσα την Ιωάννα, αλλά τον κόσμο, γιατί όλοι έλεγαν: ''Η Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα''. Ο κόσμος έχει εκπαιδευτεί, κανένας δεν την κοίταξε περίεργα, ώστε να την κάνει να αισθανθεί άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.