Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την Πέμπτη 28/04/2022 βρέθηκε καλεσμένη στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου συγκλόνισε τους πάντες με την προσωπική της εξομολόγηση.

Η νεαρή κοπέλα έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της στην κάμερα, χωρίς μάσκα, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι εικόνες σοκ από το χειρουργείο – Χωρίς μάσκα περιγράφει τις φρικτές μέρες στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να ευχαριστούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου για αυτή τη συνέντευξη, χαρακτηρίζοντάς της ως ηρωίδα.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το Twitter υποκλίνεται στην δύναμή της - Το συγκινητικό «respect» των χρηστών

Να υποκλιθούμε στην Ιωάννα

«Μπράβο, να υποκλιθούμε σε αυτό το κορίτσι. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Είδαμε όλη την πορεία της εξέλιξης μετά την επίθεση, το τι πέρασε αυτό το κορίτσι στο νοσοκομείο. Να πούμε συγχαρητήρια στους γιατρούς που την ανέλαβαν και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είναι όντως όμορφη παιδιά. Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω. Είναι ηρωίδα. Μπράβο και στη μαμά της, είναι σπουδαία» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: