Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz.

Η Κατερίνα Λιόλιου φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το τραγούδι «Μη ρωτάς τους άλλους», το οποίο είχε γράψει πριν από 21 χρόνια ο Αντώνης Βαρδής για το Γιάννη Πάριο.

Η Ανδρεανή Τσάφου έγινε μητέρα για τρίτη φορά. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή και ο σύζυγός της, Παύλος, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί και είναι στα καλύτερά τους.

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή. «Ποτέ δεν έψαχνα τον τέλειο άνδρα, αλλά αυτόν που θα με κάνει να ερωτευτώ και να νιώθω καλά μαζί του. Με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί, γιατί μπορεί μια γυναίκα να προσπαθεί, ή να έχει κάνει μία αποβολή, ή να μη θέλει παιδί», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Μάρω Κοντού θα μιλήσει σήμερα στην Αννίτα Πάνια. Ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα. «Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και θα είμαι πάντα νεότερη από τις συνομήλικές μου», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. «Μετά τα 45 δεν έχει καμία πλάκα η μοναξιά», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι «οι γονείς μου έστειλαν τον άνδρα μου από τον ουρανό».

Ο Σπύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, όταν βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Περνούσα βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό, έκανα θεραπείες. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός και μοντέλο.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» , αποκαλύπτοντας ότι «υπάρχει σύντροφος. Τρελάθηκες που θα κάνω συγκατοίκηση; Καταστρέφεις το σασπένς και το ερωτικό κομμάτι».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: