Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς», ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την επιτυχία που σημειώνει ο ρόλος που ενσαρκώνει στη σειρά.

«Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και μία πρόκληση για εμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε ότι το καθημερινό σίριαλ είναι ένα μεγάλο σχολείο, και πως στην αρχή είχε μεγάλο άγχος γιατί είναι ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος του.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τη Λυδία Κονιόρδου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σχολίασε πως: «Η Λυδία Κονιόρδου κουβαλά μία τεράστια ιστορία στην πορεία της, αλλά όταν τη γνωρίσεις είναι τόσο φιλική, τόσο οικεία, καλή και επικοινωνιακή, που το άγχος σου φεύγει. Εγώ από την πρώτη μέρα ένιωσα ασφάλεια μαζί της».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε το άγχος της σύγκρισης με τον πατέρα του, τον σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη, αλλά μόνο στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, ενώ δεν έκρυψε πως μια μελλοντική συνεργασία τους είναι κάτι που επιθυμούν και οι δυο.

Αναφορικά με την εξέλιξη της σειράς, ο τηλεοπτικός «Αλέξης» αποκάλυψε ότι θα συμβούν κρίσιμα γεγονότα και ο ήρωάς του θα βιώσει ξανά ορισμένα «χτυπήματα», τα οποία μπορεί να τον κάνουν να βλάψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό του, ίσως ανεπανόρθωτα.