Έχει πολύ χιούμορ και όταν του αρέσει αυτό που βλέπει το μοιράζεται με τους χιλιάδες φίλους του στο instagram.  O λόγος για τον Σάκη Ρουβά που είδε το βίντεο του Διονύση  Ζάχου που τον μιμείται να  τρώει σπαράγγια και «αυτοτρολαρεται». Ο έλληνας ποπ σταρ θέλησε να δώσει detox tips στους followers του γι αυτό και ανέβασε ένα βίντεο όπου έβρασε κι έφαγε άγρια σπαράγγια, όμως δεν έμεινε εκεί.


Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε το βίντεο του Διονύση Ζάχου 

Γιατί είχε μαζί κι ένα super detox ρόφημα. Το νερό που έβρασαν τα σπαράγγια, έγινε ένας υπέροχος ζωμός, τον οποίο και μπορείς να πιείς με μερικές σταγόνες λεμόνι. Ο ταλαντούχος μίμος Διονύσης Ζάχος την επομένη μέρα, έκανε ακριβώς το ίδιο  και αμέσως έγινε viral  στα social media και παρόλο που δεν είχε ταγκάρει το όνομα του Σάκη, έφτασε στα «μάτια» του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γελάσει και να κάνει θετικά σχόλια γι αυτό που είδε.






















Γι αυτό και το μοιράστηκε με τους followers  του βάζοντας από  πάνω τα κλαματάκια γέλιου
! Ο Διονύσης Ζάχος μετά τις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Beluga (που πήραν πολλές φορές παράταση γι αυτό θα  κάνει μια ακόμα μετά από απαίτηση του κόσμου στις 4/5)  θα συνεχίσει περιοδεία  σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας έχει δημιουργήσει φιλίες με πολλούς καλλιτέχνες που τον παρακολουθούν και τον αποθεώνουν ακόμα και όταν   μιμείται τους ίδιους.