Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε πως αν και πλέον, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, η πρώτη γνωριμία με τον αγαπημένο της δεν ήταν καθόλου καλή.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός. Έχει αρκετό χιούμορ βέβαια, οπότε είμαστε εντάξει με αυτό. Προσπαθούμε να κρατάμε τα επαγγελματικά μας έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί 17 χρόνια σχεδόν», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, γνωρίστηκαν, ενώ έπαιζαν τένις και μάλιστα, ήταν και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί.

«Παίζαμε τένις κι έτσι, άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις. Η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη. Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα. Από τότε, είμαστε μαζί», εξήγησε.

Η ηθοποιός ανέφερε στη συνέχεα, πως θεωρεί ότι εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν την πιο κατάλληλη στιγμή.

«Ήρθε τη σωστή στιγμή. Είχα κάνει έναν κύκλο και μία περιπέτεια και μια εξερεύνηση μόνη μου», δήλωσε.

Στο παρελθόν, η Αντιγόνη Δρακουλάκη είχε αναφερθεί ξανά στον σύζυγό της, με τα καλύτερα λόγια.

«Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει.

Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός.

Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ, γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: