Σχολιάζοντας το χθεσινό επεισόδιο του Survivor το πρωί της Τρίτης στη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άντεξε και ξέσπασε, μετά από όλα όσα παίχτηκαν εχθές στο ριάλιτι επιβίωσης και με τις αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Αναλυτικότερα, με έντονο ύφος ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα Κωνσταντίνος στην τοξικότητα, στην απέραντη μπουρδολογία, έναν εγωισμό απίστευτο, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο εδώ; Αυτή η ομάδα έχει αυτόν, τον Τάκη, αυτήν που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Τι πράγματα βλέπουμε; Στον λόγο της τιμής μου, όταν μιλάει αυτός το βάζω στο mute. Δεν τον ακούω άλλο. Δεν μπορώ άλλο. Δεν είναι περσόνα αυτό το πράγμα. Είναι η τοξικότητα στη νιοστή».

«Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;»

«Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι κατάντια. Είναι τηλεοπτική κατάντια. Καταρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει. Παραμένει γιατί τον θέλει η παραγωγή για να δημιουργείται όλο αυτό. Δεν έχει κάτι άλλο. Τα έχουν πει όλα. Τον θέλουν. Είναι απλό να τον θέλουν και να κρατήσεις κάποιον όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα. Μόνο που τον θέλουν είναι ένοχοι απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Τι κακής ποιότητας και τι βλακεία είναι αυτή; Τι ηλιθιότητα είναι αυτή; Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται…».