Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

 Όπως σημείωσε, πρόκειται για έναν άνδρα που το όνομά του ακούστηκε το τελευταίο διάστημα αλλά δεν μπορεί να το πει γιατί μπορεί να της κάνει μήνυση.

 «Ο ένας που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά είναι σε αυτούς που ακούστηκαν, αλλά έχουν πλέον, παραγραφεί. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί εμένα δεν είναι σεξουαλικό κι εκείνος έχει ακουστεί για σεξουαλικό αδίκημα», είπε αρχικά.

 «Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά. Την ώρα που παίζεις, γεμάτο το θέατρο με κόσμο, να κοροϊδεύει όλους τους ηθοποιούς και να λέει «πώς παίζετε έτσι;»», πρόσθεσε.

 Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ήταν πολύ νέα και όλα έγιναν σε μία οντισιόν.

 «Ήμουν πολύ μικρή, 20 χρονών και είχα πάει για οντισιόν σε ένα θέατρο. Όταν έκλεισε η πόρτα, ήμασταν μόνοι μας. Είχα μάθει έναν ρόλο που μου είχαν δώσει για ένα έργο κι εκείνος μου έλεγε «πες το έτσι, πες το αλλιώς»», εξήγησε η ηθοποιός.

 «Μετά μου είπε «κλείσε τα μάτια». Νιώθω κάτι τότε κι ανοίγω τα μάτια μου και πήγε να με φιλήσει. Μου πιάνει το σαγόνι και λέει «περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο». Και τότε, έφυγε. Δεν τον πήρα τηλέφωνο κι εννοείται, δεν πήρα τον ρόλο», κατέληξε.