Ο Χρήστος Δάντης, όπως έχουμε δει, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον ίδιο να δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα στα social media του.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση στον φετινό κύκλο του Survivor, με την ίδια να αποδεικνύει συνεχώς την μαχητικότητά της, αλλά και τον έντονο χαρακτήρα της.

Ο Χρήστος Δάντης, που είναι και ο σύντροφος της παίκτριας των Διασήμων, είναι πάντοτε στο πλευρό της, με τον ίδιο να δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπά της, θέλοντας να της δείξει την στήριξή του σε οτιδήποτε. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και αχώριστοι, κάτι που αποδεικνύεται και από όσα έχει πει ο ίδιος για εκείνη δημόσια, αλλά και με το πως αντιδράει εκείνη στο παιχνίδι κάθε φορά που ακούει το όνομά του.

Μάλιστα, σε παλαιότερο έπαθλο επικοινωνίας, ο Χρήστος Δάντης είχε στείλει το εξής μήνυμα στην Ασημίνα: «Έλα ρε Morrison- βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτυ εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή και τις στενοχώριες. Πρασπαθούμε όσο μπορούμε να να είμαστε εκεί μαζί σου, εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που κάθε φορά που σε ακούει να φωνάζεις “ΠΑΜΕΕΕΕ” γαβγίζει… Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει: “Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός… ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!””

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 18 Απριλίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε η Ασημίνα στον στίβο μάχης για την κατάκτηση της ασυλίας, ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά: «Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά».