Σαν παντρεµένοι νιώθουν η Χριστίνα Χειλά-Φαµέλη και ο Θανάσης Τότσικας, που έχουν αρχίσει δειλά-δειλά τις εµφανίσεις στα social media.

 Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη στην καθηµερινή σειρά του Αlpha «Σασµός», εδώ και δύο χρόνια περίπου έχει στο πλευρό της τον γοητευτικό σκηνοθέτη και αδελφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη έπαιζε στις «Αγριες µέλισσες». Πέρσι, µάλιστα, έτυχε να συνεργαστούν στην επιτυχηµένη σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόµος», όπου εκείνος έκανε το µοντάζ, µε αποτέλεσµα να την έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες της δουλειές.

Λόγω επαγγέλµατος, η Χριστίνα είχε πολλά κοινά και µε την οικογένεια του Θανάση, τον αδελφό του και τη σύζυγο του τελευταίου, Ρούλα Ρέβη, και γρήγορα έγιναν όλοι µια όµορφη παρέα. Ο καιρός περνούσε και η γνωριµία µε τη µητέρα του αγαπηµένου της δεν άργησε να έρθει. Ολοι συµπαθούν τη Χριστίνα και χαίρονται που ο Θανάσης µαζί της χαµογελά. Πριν από επτά µήνες το ζευγάρι δεν έκανε σχέδια για το µέλλον. Ηξεραν πως η σχέση τους ήταν δυνατή, ωστόσο ήθελαν και οι δύο να περάσει αρκετός καιρός ώστε να πουν ότι προχωρούν παρακάτω.



Πολλά κοινά στοιχεία

Σήµερα νιώθουν πως έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Εχουν αρκετά κοινά στοιχεία, τα οποία µέρα µε τη µέρα αυξάνονται. Οπως το πάθος για το σινεµά, ο κοινός τρόπος σκέψης και η αγάπη για τους ανθρώπους και τα ζώα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό ζει µαζί, καθώς η όµορφη Χριστίνα µένει αρκετά βράδια στο σπίτι του Θανάση.

Εκείνος είναι περήφανος για κάθε της επαγγελµατικό βήµα και την παρακολουθεί στον «Σασµό», ενώ η Χριστίνα από την πλευρά της χαίρεται να τον ακούει να τη συµβουλεύει, να της λέει τη γνώµη του και πολλές φορές να βλέπουν µαζί τον «Σασµό».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 16 Απριλίου 2022.