Η Ελίζαµπεθ Ελέτσι, η δηµοσιογράφος που έγινε γνωστή από τη συµµετοχή της στο «Survivor», µιλάει ανοιχτά και αποκλειστικά στο «Secret» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν δούλευε υποδοχή και service σε νυχτερινά µαγαζιά.

Αυτό που θα σου πω συνέβη στην Πάρο, και συγκεκριµένα στην Παροικιά. Ηταν η πρώτη µου σεζόν σε µικρή ηλικία και δούλευα στο µπαρ


«Αυτό που θα σου πω συνέβη στην Πάρο, και συγκεκριµένα στην Παροικιά. Ηταν η πρώτη µου σεζόν σε µικρή ηλικία και δούλευα στο µπαρ. Κάποια µέρα, ένα Σάββατο βράδυ, σέρβιρα ποτό και ένας µεθυσµένος πελάτης, που καθόταν δίπλα στο µπαρ, τη στιγµή που έσκυψα να του δώσω το ποτό, µε το άλλο χέρι µε χούφτωσε στο στήθος, µε αποτέλεσµα να τον χαστουκίσω. Ο ιδιοκτήτης του καταστήµατος, αντί να µε υποστηρίξει, είπε ότι δεν πρέπει να φερόµαστε στους πελάτες µε βία. Καταλήξαµε µάλιστα στην Αστυνοµία και µου ζήτησε τα ρέστα, γιατί εγώ χειροδίκησα σε πελάτη».



«Αισθάνθηκα ντροπή»

Στη συνέχεια, η όµορφη Ελίζαµπεθ εξοµολογεί ται στο «S» πώς ένιωσε αλλά και τι έκανε µετά τη σεξουαλική παρενόχληση: «Αισθάνθηκα ντροπή, ότι δεν έχω στήριξη από κανέναν και ότι πρέπει να παλέψω µόνη µου µε όλα αυτά που διαδραµατίζονται γύρω µου. Ωστόσο, τότε, επειδή ήταν η περίοδος που είχα χάσει τον πατέρα µου και στήριζα τη µητέρα µου οικονοµικά, έπρεπε µε κάποιον τρόπο να το παλέψω και να προσφέρω κάποια χρήµατα στο σπίτι, για να συντηρήσω και τη µητέρα µου. Γι’ αυτόν τον λόγο µετακόµισα από την Παροικιά και πήγα και βρήκα άλλη δουλειά στο κέντρο της Πάρου, τη Νάουσα. Εκεί βρήκα την αγάπη, καθώς βρήκα δύο δουλειές που µε ήθελαν πάρα πολύ».



Τα επόμενα βήματα

Η Ελίζαµπεθ µιλάει επίσης στο «S» για τα επόµενα επαγγελµατικά της βήµατα µετά το τραυµατικό περιστατικό αλλά και τις σπουδές της στη δηµοσιογραφία: «Δούλεψα σε beach bar στη Santa Maria και το βράδυ ήµουν στο πιο φηµισµένο µπαράκι της Νάουσας. Από εκεί έµελλε να βρω και τη δουλειά µου ως υπεύθυνη φαρµακαποθήκης. Ηταν η πρώτη µου σπουδή αυτή ως τεχνικού φαρµάκων και καλλυντικών προϊόντων και στη συνέχεια σπούδασα δηµοσιογραφία στη σχολή του Σταµάτη Μαλέλη».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 16 Απριλίου 2022.