H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και αποφάσισε να κάνει μια πράξη αλληλεγγύης και να προχωρήσει σε μεταφορά ενός μεγάλου ποσού στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέρει τι θα πει δυσκολία, μιας και η ίδια παλαιότερα είχε σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία της, καθώς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Survivor» κατάφερε να το ξεπεράσει και να προχωρήσει παρακάτω. Όπως είχε τονίσει και πολλές φορές στη διάρκεια του reality επιβίωσης, η Ευρυδίκη θέλει πάντα να βοηθάει με το δικό της τρόπο.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια όλων όσοι εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μάλιστα, δημοσίευσε ένα story στο Instagram με το απαντητικό e-mail, όπου το Χαμόγελο του Παιδιού επιβεβαίωνε ότι το συγκεκριμένο ποσό ελήφθη.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15 Απριλίου 2022