Ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της διοργάνωσε η Αnya Υiapanis το βράδυ του Σαββάτου, με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο τη μόδας να δίνουν το παρών. Πρόκειται για την ιδρύτρια του πρακτορείου με τεράστια επιρροή, Intrepid, και αδελφή του στιλίστα και fashion director της «βίβλου της 
μόδας», Love magazine, Πάνου Γιαπάνη. Γι’ αυτό και κορυφαίοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας της μόδας ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα και βρέθηκαν στο «Athénée», όπου πραγματοποιήθηκε το glam πάρτι.

Μεταξύ αυτών η Μαίρη Κατράντζου και ο σχεδιαστής μόδας Neil Barrett. Η βραδιά είχε φουτουριστικά installations, αστραφτερά χρώματα, μουσική και πολύ χορό. Λίγο μετά, τους καλεσμένους περίμενε μία έκπληξη, όταν η Άννα Βίσση πήρε το μικρόφωνο και τους ξεσήκωσε όλους με τη μεταδοτική της ενέργεια. Στο πάρτι βρέθηκαν, επίσης, καλεσμένοι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο ιδιοκτήτης του «Athénée» Χρύσανθος Πανάς, o Φίλιππος Τσαγκρίδης, η Σταματία Δημητρακοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της Art Athina, ο καλλιτέχνης Γιάννης Βαρελάς, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πολλοί άλλοι.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 5 Απριλίου 2022