Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
natalia_germanou
Lifestyle

Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου»

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Την οργή και την αγανάκτησή της για την υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως όσο και αν θυμώνει, και αν ξεσπάσει στο σπίτι και το καμαρίνι της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σήμερα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον επαγγελματισμό και την ψυχραιμία της.

«Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το twitter.

Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ βρίζω, θυμώνω και ξεσπάσω και στο σπίτι μου, και στο καμαρίνι μου, και με τους συνεργάτες μου στη σύσκεψη. Με όση ψυχραιμία μου επιβάλλει ο επαγγελματισμό μου, θα χειριστούμε την υπόθεση της κατηγορούμενης πια Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη» είπε η Ναταλία Γερμανού.