Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε για τον έρωτα, τη συνεργασία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και το καλλιτεχνικό του απωθημένο.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, και τον Τάσο Μπιμπισίδη δήλωσε πως «οι καλλιτέχνες δεν έχουν ημερομηνία λήξης, έχουν μόνο όσοι κοιτάνε τα views».

Μάλιστα δήλωσε ότι, οι άνθρωποι που τον «κέρδιζαν» πάντα ήταν εκείνοι που έβρισκαν τον τρόπο να μην κουράζουν το μυαλό του.

Κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου

«Αγαπάω σημαίνει αγαπάω. Τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια. Εγώ προσωπικά κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα κάτι εφήμερο ποτέ. Ο έρωτας είναι μία έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν χρειάστηκε να πει πολλά, αφού μία φράση του φτάνει για να περιγράψει πόσο πολύ χάρηκε με τη συνεργασία τους.

Με ερέθισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη», δήλωσε.

Το απωθημένο με την Χαρούλα Αλεξίου

Όσο για το αν έχει καλλιτεχνικά απωθημένα, ανέφερε πως το μόνο που θα ήθελε ήταν να είχε συνεργαστεί με τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Ίσως να έχω καλλιτεχνικό απωθημένο την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά δεν με χαλάει καθόλου ότι δεν θέλει πια να τραγουδάει. Υπάρχει τρόπος να συναντηθούμε αλλιώς με τη Χαρούλα. Έτσι κι αλλιώς είναι μια τεράστια μορφή», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τα παιδιά κυνηγούν τα views

Τέλος, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες γενικότερα, και δήλωσε πως δεν έχουν ημερομηνία λήξης. «Ο καλλιτέχνης δεν έχει ημερομηνία λήξης με τίποτα. Ημερομηνία λήξης έχουν όλα αυτά τα παιδιά που κυνηγούν να κάνουν views», είπε κλείνοντας ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: