Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28/03/2022 η Παρθένα Χοροζίδου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες της στον χώρο, ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που της είχε δώσει η Ελένη Καστάνη όταν πρωταγωνιστούσαν στο «Κόκκινο Δωμάτιο».

Κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα

«Κάποια στιγμή η Ελένη Καστάνη όταν ήμασταν στο κόκκινο δωμάτιο μου είχε πει. Ήτανε μόνη της και ήμασταν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί και μου λέει Παρθένα, έλα να σου πω λίγο. Εγώ ήμουν ψαρωμένη. Μου λέει να έχεις υπομονή γιατί κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα μεγαλύτερες και εγώ της απαντάω σας ευχαριστώ πολύ και έφυγα. Ακόμα και σήμερα βλέπω κάτι βιντεάκια και λέω πότε πέρασαν τόσο χρόνια», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.


Με έβαζε να φιλάω guest

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ανέφερε: «Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μου το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή και μία μέρα μου λένε θα έρθει ο Γιούρκας. Φιλιόμουν με διάφορους και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Έχω πάθει «σεντόνι»... έκλεισα τα μάτια μου και δεν ήξερα που είμαι