Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε την Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την καριέρα της στα 90’s, τον γιο της, την απώλεια του πατέρα της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον τρόπο που την επηρέασαν στην ενήλικη ζωή της.

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε για τη ζωή της, αλλά και το μόντελινγκ.

«Τη ζωή μου την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή και μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι», ανέφερε αρχικά.

«Αν κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζουσες τότε. Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος», πρόσθεσε.

«Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά. Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλή», σχολίασε στην συνέντευξή της στην «Ελένη» σχετικά με τις ανασφάλειές της.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε σχετικά με τη μητρότητα.

«Τη φράση «οι γονείς φταίνε» μπορεί κάνεις να το πει μέχρι τα 25. Μετά οφείλει να δει που «νοσεί» και να το θεραπεύσει. Η ερώτηση «γιατί δεν κάνεις παιδί» είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής μου. Είναι αυτός που με κάνει να θέλω να γινώ καλύτερος άνθρωπος. Όταν φεύγει ένας από τους δυο γονείς νιώθεις ότι φεύγει μια ρίζα σου και μεγαλώνεις, γιατί για κάποιον δεν θα είσαι παιδί», κατέληξε λέγοντας η Νίκη Κάρτσωνα.