Σχεδιο_χωρις_τιτλο__9_
Lifestyle

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει: «Δεν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, θα τον τιμώ σε όλη τη ζωή μου»

Διευκρίνισε τι εννοούσε σε παλιότερες δηλώσεις του

Ο Τάσος Χαλκιάς σχετικά αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον πατέρα του . Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα» και εμφανώς συγκινημένος ξεκαθάρισε πως κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον έχουν παρεξηγηθεί.

«Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό. Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω. Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα».