Σχεδιο_χωρις_τιτλο__8_
Lifestyle

Survivor: Ο πανηγυρισμός του Σχίζα που φούντωσε τις φήμες για σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι απαντά η ινφλουένσερ

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αναδιαμόρφωση των δύο ομάδων .

Ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα των Διασήμων μπήκε δυναμικά στον πρώτο στίβο μάχης μετά τις αλλαγές. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.
Ο Στάθης Σχίζας, αφού κέρδισε και πανηγύρισε τη νίκη του, πλησίασε την κάμερα και με τα χέρια του σχημάτισε το γράμμα Α, φουντώνοντας με αυτόν τον τρόπο, τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη νέα Κόκκινη ομάδα πλέον είναι οι: Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Απόστολος Ρουβάς ενώ στη νέα Μπλε ομάδα είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαΐς Εμαννουηλίδου, Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πρόσφατες δηλώσεις της ξεκαθάρισε τα πράγματα για όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα λέγοντας: «Είναι πολύ φίλος μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και του εύχομαι να πάει πολύ καλά. Μου τον χρεώνουν ως σχέση, η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένας χαμός αυτή την περίοδο, το ακούω από παντού και το βλέπω συνέχεια».