Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3__2
Lifestyle

Tζούλια Νόβα: Σοκαρίστηκα με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Την πληρώνουν αθώοι και αυτό είναι εξοργιστικό

Τι λέει το γνωστό μοντέλο

Την αγωνία της για τον πόλεμο που εξελίσσεται στην πατρίδα της εξέφρασε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή αγωνιά για την οικογένεια και τους φίλους της που ζουν τον εφιάλτη του πολέμου .

«Η κατάσταση στην Ουκρανία μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη, αλλά και μεγάλο φόβο. Τις πρώτες μέρες σοκαρίστηκα και αγχώθηκα. Δε κοιμόμουν τα βράδια και έψαχνα διαρκώς στα sites να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσευχόμουν να γίνει κάτι να τελειώσουν όλα.

Προσωπικά όλο αυτό εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν έναν εμφύλιο και πιστεύω πως κανένας από τους δυο λαούς, καμία μάνα και κανένας πατέρας και κανένας άνθρωπος γενικά δε θέλει αυτόν τον πόλεμο. Όλοι θέλουμε ειρήνη. Και οι δυο λαοί θέλουν ειρήνη.

Όσα γίνονται κρύβουν και πολιτικά συμφέροντα, που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν οι αθώοι και αυτό είναι εξοργιστικό. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μιλάω με τις γιαγιάδες αλλά και με φίλους και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί, αλλά ευτυχώς στην πόλη από την οποία κατάγομαι τα πράγματα είναι σχετικά ήσυχα ακόμη. Έχουν γίνει δυο επιθέσεις αλλά υπήρξε προειδοποίηση και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Οι γιαγιάδες είναι πολύ ψύχραιμες και σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν τον τόπο όπου γεννήθηκαν, ελπίζοντας ο πόλεμος να σταματήσει σύντομα. Υπάρχουν οικογένειες φίλων και κυρίως μανάδες που έφυγαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Οι άντρες έμειναν όλοι πίσω και σταδιακά μπαίνουν στον πόλεμο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θέλω να τελειώσει σύντομα, να μη χαθούν άλλες ζωές».