Όπως έγινε χθες γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης δε θα παραστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου θα ζητηθεί διακοπή της δίκης, λόγω αδυναμίας παρουσίας του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει περισσότερα από 25 κιλά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής, επικαλούμενος πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη επιδεινώθηκε.

Η υγεία του επιδεινώθηκε

«Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο.

Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού

Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: