Ο Δημήτρης Αποστόλου κάθισε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής «Super Katerina» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα η οποία στο παρελθόν πέρασε μια κρίση με τους δυο τους να ανταλλάσσουν εξώδικα αλλά πλέον οι όποιες διαφορές μεταξύ τους ανήκουν στο παρελθόν αφού ξανασυνεργάστηκαν και μάλιστα με τεράστια επιτυχία για την «Τούρτα της μαμάς».


Είχαμε και κάτι ενδοοικογενειακά και ψιλοχαθήκαμε

«Με τον Αλέξανδρο επειδή δεν είχαμε δουλειά και είχαμε και κάτι ενδοοικογενειακά ψιλοχαθήκαμε. Δεν είχαμε κάνει μηνύσεις, ήταν ένα εξώδικο για μια δουλειά που πήγε να γίνει και ψιλοταυτιζόταν. Αυτό είχε να κάνει πιο πολύ με διευκρινίσεις. Υπήρχαν πράγματα που οδήγησαν εκεί. Βρεθήκαμε μετά από πέντε χρόνια και ήταν σαν να είχαμε βρεθεί την προηγούμενη ημέρα»



Κανένας περιορισμός στην «Τούρτα της μαμάς»

Ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε ακόμα πως στην ΕΡΤ δεν δέχθηκαν κανέναν περιορισμό για το τι θα προβάλλουν στη σειρά ενώ ανακοίνωσε πως η σειρά «Η τούρτα της μαμάς» πρόκειται να ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο της.

Από τη συζήτηση ωστόσο, δεν έλειψε και η αναφορά στο κίνημα #metoo με τον Δημήτρης Αποστόλου να λέει πως αν «ανοίξουν στόματα»  για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη θα βγουν τέρατα στο φως της δημοσιότητας.


Τον Παύλο Χαϊκάλη τον θεωρώ πολύ καλό φίλο

«Τον Παύλο Χαϊκάλη τον θεωρώ πραγματικά έναν πολύ καλό φίλο και έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον θάνατο του αδερφού του. Ο Παύλος είναι ένας αυθόρμητα παρορμητικός άνθρωπος, βαθιά καλός. Δε μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε κακοποιητικός. Συμπεριφοριστικά μπορεί να έκανε βλακείες και μπορεί να το έχασε στην επόμενη μέρα, στο πως φέρθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αποστόλου.


Ο Δημήτρης και ο Πέτρος δεν είναι οι μόνοι

«Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, ας μη γελιόμαστε, τα ξέραμε όλοι. Ο Δημήτρης και ο Πέτρος δεν είναι οι μόνοι. Μιλάμε για στρατούς, αν ανοίξουν στόματα θα βγουν τέρατα. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι. Δεν έχει να κάνει με βιαστές, η κακοποίηση δεν είναι μόνο αυτό».


Δύσκολος άνθρωπος ο Γιώργος Κιμούλης 

Ακόμη ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη χαρακτηρίζοντάς τον «δύσκολο άνθρωπο» και παραδέχθηκε πως σε μια νέα σειρά του θα απέφευγε να πάρει τον Χαϊκάλη και τον Κιμούλη για να τους προστατέψει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Επισήμως η ΕΡΤ απαντά πως η «Τούρτα της Μαμάς» τελειώνει