Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, μίλησε κι εκείνος για τον έρωτά του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά - Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα (Βίντεο)

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, καθώς ήρθε πλέον, μόνιμα στην Αθήνα κι εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αναστασιάδης -Μετακομίζει στην Αθήνα για την Αγγελική Ηλιάδη - «Δεν έχω ερωτευτεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο»

Η δουλειά στο γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι. Νομίζω πως έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία», είπε χαρακτηριστικά.

Ήρθε στην Αθήνα για την Αγγελική Ηλιάδη

«Σίγουρα η Αγγελική είναι η αιτία που ήρθα από Θεσσαλονίκη Αθήνα, αλλά είναι και η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας άνθρωπος πολύ στοργικός και κατανοητικός. Όλοι θα ήθελαν να την έχουν στη ζωή τους», δήλωσε.

Δεν τα έχω γνωρίσει τα παιδιά της

Όσο για τα παιδιά της και αν τελικά, τα γνώρισε, ο personal trainer είπε: «Δεν τα έχω γνωρίσει τα παιδιά της. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο. Αγαπώ τα παιδιά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον».


Η διαφορά ηλικίας δεν είναι πρόβλημα 

Για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης εξήγησε πως δεν τον ενοχλεί, καθώς έχει ξανακάνει σχέση με γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. «Δεν βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: