Τη στιγμή που βρισκόταν μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, η Ξένια των REC δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη μητέρα της, η οποία ζει στο Ντόνετσκ.

Η τραγουδίστρια παραχωρούσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τη στιγμή που την κάλεσε η μητέρα της από την Ουκρανία. Όλες αυτές τις ημέρες η Ξένια αναφέρεται συχνά στην οικογένειά της και περιγράφει την αγωνία της για την οικογένειά της, που βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η Ξένια των Rec για την Ουκρανία - «Η επικοινωνία με τους γονείς μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη»

Η μητέρα μου είναι στην εμπόλεμη ζώνη

«Υπάρχουν εκρήξεις στην πόλη μου κι η μητέρα μου με κάλεσε για να μου πει να μην της τηλεφωνήσω. Είναι πολύ τρομαγμένη, ακούγονται οι εκρήξεις κι από το τηλέφωνο, όταν μιλάω μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

Άκουσα τη φωνή της να τρέμει

«Στο Ντόνετσκ έχουν καταστραφεί πολλά σπίτια, έχουν χτυπήσει και το υδραγωγείο κι υπάρχει πρόβλημα και με το ρεύμα. Κάλεσα πριν λίγες ημέρες τη μητέρα μου κι άκουσα τη φωνή της να τρέμει, μου είπε ότι είχαν γίνει 17 εκρήξεις».

Δείτε ακόμη: Κραυγή αγωνίας από τη Ξένια των Rec - Φοβάμαι ότι ακούω τους δικούς μου για τελευταία φορά

Ρίσκαρα και πήγα στην Ουκρανία

Τέλος, περιέγραψε το τελευταίο της ταξίδι στην πατρίδα της. Όπως είπε, πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία για να καταφέρει να φτάσει.

«Πήγα στην Ουκρανία τον Αύγουστο για να δω την οικογένειά μου, το ρίσκαρα. Είχε πολλές δυσκολίες το ταξίδι. Για να πάω στο Ντονετσκ έπρεπε να βρω το πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξω ότι γεννήθηκα εκεί. Άλλαξα δύο αεροπλάνα, έφτασα μέχρι τη Ρωσία και μετά με πήγε οδηγός στα σύνορα. Πέρασα περπατώντας με τη βαλίτσα στο χέρι. Είναι τρομακτική η εικόνα με τους στρατιώτες να σε κοιτούν. Σκέφτομαι τα ξαδέρφια μου, όλη τους η ζωή είναι μέσα στον πόλεμο», είπε χαρακτηριστικά η Ξένια των REC.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: