Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Έλσα Τόλη  και ο σύζυγός της Αποστολής Κουτρούλιας της γνωστός μπασκετμπολίστας και προπονητής  γνωρίζονται εδώ  και αρκετά χρόνια με τον Βασίλη Μπισμπίκη αφού ο ηθοποιός  έχει γεννηθεί στο Λουτράκι.

Εκεί ζει μέχρι σήμερα η οικογένεια του, εκεί ζει και η Έλσα με την δική  της.  Η φιλία τους είναι δυνατή όπως και η αλληλοεκτίμηση. Πρόσφατα η Έλσα Τόλη με τον Αποστόλη Κουτρούλια παρακολούθησαν την συγκλονιστική  παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια»  και μετά το τέλος της, η Έλσα Τόλη μαζί με μια φωτογραφία τους, έγραψε ένα υπέροχο κείμενο για τον Βασίλη Μπισμπίκη  και την παράστασή του  «Είναι αυτές οι βραδιές που λες απόψε θα πάω θέατρο...και επιλέγεις κάτι εναλλακτικό σκληρό διαφορετικό...και όντως.

Βλέπεις ένα έργο βγαλμένο από την ζωή χωρίς το ωραίο περιτύλιγμα και την χλιδατη καρέκλα...την σκληρή πραγματικότητα συνανθρώπων μας χωρίς φίλτρα και ρετούς με μηνύματα που η καθημερινότητα δεν μας αφήνει να σκεφτούμε πόσο σημαντικά είναι...και νιώθεις!!και εκτιμάς ακόμη περισσότερο ότι έχεις.. και ένα συναίσθημα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης σε πλημμυρίζει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τον απέραντο θαυμασμό μας στον @bisbikis.vasilis που είναι τιμή μας να είναι φίλος μας μπράβο και πάλι μπράβο....και σε όλο το cast σε όλους αυτούς τους μοναδικούς ηθοποιούς με τις απίστευτες ερμηνείες τους...χίλια μπράβο...μια παράσταση που πρέπει όλοι να δείτε...."Άνθρωποι & Ποντίκια’’» γράφει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Toli (@elsatoli11)