Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Μαγικές στιγμές ζει η Άννα Μπεζάν. Η ταλαντούχος ηθοποιός που βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη Παππά, είναι έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει κρατώντας ένας υπερηχογράφημα. Στην κοιλίτσα της έγραψε: «Baby loading».

H Mάνια Ντέλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη χωρισμό της και για τις αλλαγές στην εμφάνισή της. «Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από ό,τι πρέπει», είπε η πάντα εντυπωσιακή Μάνια Ντέλου. «Είναι σημαντικό όταν χωρίζουν τα ζευγάρια να είναι καλά και τα παιδιά», σημείωσε για την προσωπική της ζωή και την απόφαση που πήραν με το σύζυγό της να χωρίσουν.

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαμά-Δες» ότι ήθελε να γίνει καλόγρια. «Ένιωθα ότι με πληρώνουν καλά επειδή ήμουν όμορφη», είπε η ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος η ίδια αποκάλυψε ότι «Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας η κόρη μου, γιατί ένας πρωταγωνιστής την πείραξε. Με είχε πειράξει και εμένα ο ίδιος».

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μιλώντας ότι έφτασε κοντά σε δεύτερο γάμο, αλλά η σχέση χάλασε πριν προχωρήσουν. «Ήμουν μια σύντροφος που την ευχαριστούσες δύσκολα. Έχω καλές σχέσεις με σχεδόν όλους τους πρώην μου. Οικογενειακή σχέση έχω με τον Ίμβριο και τον Καλλίρη».

Η επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί

«Θα δείξει ο χρόνος αν θα καταφέρω να υιοθετήσω παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: