Έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του Σάββα Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμική σειρά, «Το σόι σου». Φέτος, τον απολαμβάνουμε στα «Καλύτερά μας Χρόνια».

Ο λόγος για τον Μελέτη Ηλία

Ο ηθοποιός είχε χτες (2/3) τα γενέθλιά του και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει δυο φωτογραφίες από το παρελθόν του.

Η μια από τότε που ήταν μόλις 2 χρόνων μικρό αγοράκι και έκανε ποδήλατο στο σαλόνι του σπιτιού του και η άλλη σε ηλικία 22 χρόνων.

dvcxcxcc

Φυσικά, με τις δυο παλιές φωτογραφίες δημοσίευσε και μια πρόσφατη εικόνα του για να γίνει η σύγκριση.

«2… 22… 42… Όσο κι αν προσπάθησα να βρω κάτι ελπιδοφόρο, κάτι χαρούμενο, κάτι αισιόδοξο να γράψω για τα γενέθλιά μου σήμερα, δεν βρήκα λόγια. Προσπαθώ να καταλάβω πώς ακριβώς φθάσαμε ως εδώ, γιατί υπάρχει τέτοια κακία στον κόσμο, για το τι λύση άραγε μπορούμε να βρούμε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο που απ’ ότι φαίνεται γίνεται όλο και χειρότερος από όλες τις απόψεις. Αλλά μάταια. Ίσως είναι η φτιαξιά μας τέτοια. Κάποιοι να σκοτώνουν και κάποιοι να σκοτώνονται. Πάντα έτσι γίνεται σε όλες τις φάσεις της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία δεν μας δίδαξε απολύτως τίποτα.

Έφτασα 42 χρόνων για να καταλάβω ότι ο,τιδήποτε και να συμβεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και να το αντιμετωπίσουμε όπως μπορούμε. Με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά στο να μας συμβεί το χειρότερο σενάριο. Ας έχουμε, λοιπόν, τη δύναμη και το κουράγιο για να το υποφέρουμε! Υπομονή, λοιπόν, και χρόνια μου πολλά!», έγραψε στη λεζάντα.