Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Ο ηθοποιός που έχει κατακτήσει το βραβείο του Δήμητρη Χορν  και φέτος πρωταγωνιστεί στην «Σκοτεινή Θάλασσα» στο Mega, μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Έχω ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους. Ήταν της μόδας αυτό. Γαλουχηθήκαμε μέσα από αυτό. Κάποιοι άνθρωποι ξεπερνούσαν τα όρια της προσβολής. Το να πηγαίνεις κάθε μέρα στην πρόβα με καρδιοχτύπι για το πως θα είναι ο σκηνοθέτης, είναι περίεργο. Είναι βάναυσο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι πέρυσι υπήρχε το αν μιλήσεις δεν θα βρεις δουλειά. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια γιατί τώρα είναι ανακατεμένα τα νερά. Στη συμφωνία υπήρχε ο πομπός και ο δέκτης, τώρα μπορεί να αλλάξεις ο πομπός και ο δέκτης και να γίνει το αν μπορείς κάνε μου κάτι τώρα που είσαι σκηνοθέτης. Το έχω δει και αυτό πλέον».

«Και εγώ έχει τύχει να ξεφύγω σε μία κατάσταση, έχει τύχει να μιλήσω και να αντιδράσω και να πάθω ψυχοσωματικά. Και για εμένα κάποια από αυτά είναι τραύματα, το θέμα είναι να μην τα κάνεις και εσύ στους επόμενους», τόνισε κλείνοντας ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Η χειρότερη «στιγμή» του ήταν ίσως εκείνη στα 17 του χρόνια, που έπρεπε να χάσει 36 κιλά και ηθοποιός του είχε μιλήσει πολύ άσχημα.

«Δεν ήξερα κανένα κι έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν να είσαι κάπως και να χωρέσεις σε ένα μοντέλο για να ξεκινήσεις για να γίνεις ηθοποιός. Στη Β’ Λυκείου έφαγα τη πιο γερή σφαλιάρα. Κάναμε στο Σ.Ε.Π. και πήγαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης, που είχε εκπρόσωπο από κάθε επάγγελμα. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά όχι το πώς. Μου είπε ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που δε ζει πια: “Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο το ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο. Πρέπει να χάσεις κιλά και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις κι αν”. Ήμουν παχύς και με σπυράκια», ανέφερε ο ηθοποιός.