Σε µεγάλα κέφια φαίνεται ότι είναι (και) φέτος οι οπερατέρ που ζουµάρουν στις καλλονές του Survivor την ώρα που φορούν µονάχα τα απαραίτητα. Τα πλάνα από τον Αγιο ∆οµίνικο είναι πιο αποκαλυπτικά από ποτέ. Ανεβασµένος είναι και ο σκηνοθέτης, που τα «δίνει» στον αέρα, µε αποτέλεσµα το ανδρικό κοινό να κάνει οφθαλµόλουτρο τα βράδια που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ.

Η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά η παραγωγή έδινε µεγάλη βάση στα σέξι πλάνα των κοριτσιών, αλλά, αν θυµηθούµε την εξέλιξη από το Survivor του Ντάνου µέχρι το σηµερινό, θα δούµε πως είναι µεγάλη.

Οι παίκτριες έχουν απελευθερωθεί τόσο µπροστά στις κάµερες, ώστε όχι µόνο ποζάρουν τόπλες, αλλά και όταν κάνουν µπάνιο, χαϊδεύουν το κορµί τους τόσο ερωτικά, που µετατρέπουν τα πλάνα σε «απαγορευτικά για ανηλίκους».

xz__xzxzzx
ZCZZ


Αποκάλυψη

Το φετινό «Survivor», πέρα από τις απίστευτες εντάσεις που έχουµε δει µέχρι σήµερα, αλλά και τις µεγάλες ανατροπές, µας έχει προσφέρει εξίσου εντυπωσιακά πλάνα. Οι γυναίκες και των δύο οµάδων τραβάνε τα βλέµµατα και, όποτε απολαµβάνουν το µπάνιο τους στα υπέροχα νερά του Αγίου ∆οµίνικου, η κάµερα µένει σταθερά πάνω τους, µε τα κάλλη τους να ζαλίζουν το τηλεοπτικό κοινό.

Γνωστά πρόσωπα που ξεχώρισαν στο My style rocks συνεχίζουν να ανεβάζουν τη θερµοκρασία στα ύψη και στον Αγιο ∆οµίνικο, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Τη δεύτερη, µάλιστα, µε το που ξεκίνησε το Survivor, αρκετοί την παροµοίασαν µε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Υπενθυµίζεται ότι πέρυσι σε αρκετά αγωνίσµατα όλες οι παίκτριες φορούσαν αθλητικό σορτσάκι, εκτός από την Ελευθερία, η οποία προτιµούσε µαγιό, που άφηνε ακάλυπτες τις καµπύλες της. Το ίδιο κάνει και φέτος η Βρισηίδα, από την πρεµιέρα κιόλας. Μάλιστα, ήταν η µοναδική µε µαγιό στο πρώτο αγώνισµα και κατά τη διάρκεια της αναµέτρησης, ενώ η... πίσω όψη της προκαλούσε «εγκεφαλικά».

Το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τόσο τα πλάvα-αποκάλυψη που χάρισε στο κοινό όσο και το γεγονός πως το µαγιό της... παραήταν ιδιαίτερο. Κάποιοι µάλιστα το χαρακτήρισαν «άσχηµο». Η Βρισηίδα µάς συστήθηκε και ως «κολλητή» της Ιωάννας Τούνη, αλλά πλέον ετοιµάζεται να γράψει νέα σελίδα στη ζωή της και στην καριέρα της, αφού κάνει θραύση στο «Survivor»

To µοντέλο είναι ένα από τα πιο σέξι κορίτσια που κυκλοφορούν στο ελληνικό Instagram και πολλές φορές έχει ενθουσιάσει τους followers της µε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει.

bfxc_xc_x
dsdvds


Καυτές παρουσίες


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αυτή που έχει στη «συλλογή» της τα πιο σέξι πλάνα από την παραλία, µε το ιδιαίτερο spa που έκανε µε τις φίλες της να αφήνει εποχή. Η κάµερα ζούµαρε στο µπούστο της την ώρα που άπλωνε την άµµο πάνω της και µετά έκανε ακριβώς το ίδιο για τους γλουτούς της...

Η 35χρονη ξανθιά καλλονή µόνο απαρατήρητη δεν περνάει: κάνει θραύση λόγω της σέξι εµφάνισής της και µαγνητίζει όλα τα βλέµµατα. Στα 18 της η Ευρυδίκη είχε πάρει µέρος στα καλλιστεία οµορφιάς «Playmate» και λίγα χρόνια µετά ακολούθησε η συµµετοχή στο «My style rocks». Η ενασχόλησή της µε τη µόδα δεν σταµάτησε ποτέ. Ξεκίνησε από το 2006 και συνεχίζει έως σήµερα.

Λιγότερο προκλητική, αλλά ιδιαίτερα σέξι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εντυπωσιάζει µε το κορµί και τις πλούσιες αναλογίες της. Η σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη δεν σταµατά να εκπλήσσει τους followers της στα social media µε τις προκλητικές πόζες της και τα αποκαλυπτικά της ενσταντανέ στο Instagram. Τώρα, στο «Survivor», εκτός από τον στίβο µάχης, όπου δείχνει τις ικανότητές της, «πλατσουρίζει» µε χάρη και στη θάλασσα επιδεικνύοντας τις καυτές καµπύλες της.

Τέλος, η µεγάλη νικήτρια του «GNTM» επέστρεψε στον Αγιο ∆οµίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης απλώς για να το... σηκώσει και κατάφερε να γίνει το απόλυτο trend στο Twitter µε την άφιξή της. Η Κάτια Ταραµπάνκο είναι η νέα παίκτρια των «∆ιάσηµων», που έφερε αµέσως ταραχές, αλλά τρέλανε και τους τηλεθεατές.

jhjhjjn



Δημοσιεύτηκε στο Secret των Παραπολιτικών στις 26 Φεβρουαρίου 2022