Η Αθηνά Ευμορφιάδη λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor μίλησε για όλα στο περιοδικό OK και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες της από το παρελθόν, αλλά και όσα γράφτηκαν για τις πλαστικές επεμβάσεις.


Η Αθηνά Ευμορφιάδη για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Και πρόσθεσε: «Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά. Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο».

Τέλος η Αθηνά Ευμορφιάδη ξεκαθάρισε: «Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών; Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια», δήλωσε στο περιοδικό OK.