Η Κόνι Μεταξά διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο σύντροφός της, Μάριος Καπότσης της έκανε πρόταση γάµου.

Η γνωστή performer και ο διεθνής πολίστας αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα» είπε η Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Η Κόνι Μεταξά ως λάτρις των social media, το μεσημέρι της Παρασκευής 25/2 αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της, λίγες ημέρες μετά την πρόταση γάµου.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία ο Μάριος Καπότσης  πήρε ένα μπουκέτο με σομόν και λευκά τριαντάφυλλα, τα οποία συνοδευόταν από μια κάρτα με τα αρχικά «M.K».