«Έσπασε η καρδιά μου με αυτή την μικρούλα που μέσα στην παιδική αθωότητα, την αγνότητα της ηλικίας της λέει μόνο την αλήθεια της: ''Δεν θέλω να πεθάνω''. Και αυτό που όλοι προσευχόμαστε ''θέλω να τελειώσει αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται''», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης, στο Twitter συγκλονισμένος με τη φράση του μικρού κοριτσιού από την Ουκρανία που ζει τη φρίκη του πολέμου.

«Και η Δύση απλά κοιτάζει… σχεδόν παγωμένη κ μάλλον μη ικανή να σταματήσει τον άνθρωπο που ένα χρόνο πριν έγραφε ότι δεν υπάρχει ιστορική βάση για έναν ουκρανικό λαό ξεχωριστό από τον ρωσικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media.



Σημειώνεται ότι οι εικόνες αμάχων από τα καταφύγια κάνουν το γύρο του κόσμου, με μία από τις πιο χαρακτηριστικές, την προαναφερθείσα μικρούλα να ακούγεται να λέει φοβισμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε στο twitter το Bloomberg Quicktake, «δεν θέλω να πεθάνω».



Ο παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε σε λεγόμενα του Πούτιν πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν έγραφε πως ιστορικά ο ουκρανικός λαός δεν είναι ξεχωριστός από τον ρωσικό. 

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλους για αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Νίκος Κοκλώνης μοιράστηκε τις σκέψεις του, υπενθυμίζοντας πως «Η ζωή είναι μια ενωθείτε! Αφήστε τον Κόσμο να ζήσει! Όχι όλα για το εγώ μας και το χρήμα!».



Όπως άλλωστε είπε λίγες ώρες μετά την εισβολή «Λυπάμαι που 2022 τα πράγματα ''δημιουργούνται'' ή ''λύνονται'' με τα όπλα και τον θάνατο. Λυπάμαι...».