H Aθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι επέστρεψε και πάλι στο αγαπημένο της άθλημα, με το οποίο είχε να καταπιαστεί πολύ καιρό.

 Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, η ίδια ασχολείται και με τις επιχειρήσεις, μιας και έχει μια εταιρία με κοσμήματα, αλλά και με ρούχα.

Η Aθηνά Οικονομάκου πέρα από μια πολύ καλή ηθοποιός και μια δυναμική επιχειρηματίας, είναι και μια πολύ γλυκιά μανούλα, αφού ο Μάξιμος και η Σιέννα της έχουν κλέψει την καρδιά. Η ίδια έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην ανατροφή των παιδιών της, μιας και δεν θέλει να χάνει στιγμή από την καθημερινότητά τους. Πριν από λίγες ώρες, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο και μια φωτογραφία, κατά την οποία εξηγούσε ότι ξεκίνησε και πάλι το αγαπημένο της άθλημα, που δεν είναι άλλο από την aerial yoga.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε σε σχετικό story: «Μετά από 5 χρόνια πλήρους απραγίας επέστρεψα για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου, σε κανονικό πλέον πρόγραμμα γυμναστικής. Νιώθω τόση υπερηφάνεια», ενώ στο σχετικό της post σημείωσε: Αυτές είναι οι λεγόμενες: επιστροφές-καταστροφές».