Η Μαρία Εκμετσίογλου μίλησε στο Love it σε μια σύντομη παρουσία της στην Ελλάδα και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στην Ελλάδα και την Τουρκία, ο θάνατος από τροχαίο του αδερφού της, η απώλεια της μητέρας της, όταν γέννησε τον δεύτερο γιο της και η βάφτιση της νύφης της σε Χριστιανή.

«Όπως έζησα στην Τουρκία bullying όπου ήμουν η “Ρωμιά” έτσι το έζησα κι εδώ που ήμουν ο "Τουρκόσπορος". Στην Αθήνα σε ένα κανάλι που είχα πάει για συνέντευξη άκουσα από πίσω μου -όχι ομάδα- κάποια είπε “ήρθε η Τουρκάλα” και ήμουν ικανή να πάρω το τραπέζι να της το φορέσω στο κεφάλι» αποκάλυψε.

Ανέφερε ότι η νύφη της βαφτίστηκε Χριστιανή και πήρε ελληνικό όνομα «κάνοντας μια πολύ μεγάλη θυσία» ενώ και το εγγονάκι της θα πάρει ελληνικό όνομα είπε αναφερόμενη στον αρραβώνα του τρίτου της γιου.

«Δεν είμαι καλή πεθερά,  μου παίρνουν τους γιούς μου!» είπε με χιούμορ.

«Οι νύφες μου έρχονται και μου τραγουδάνε το τραγούδι της σειράς με τις πεθερές» είπε ακόμα.

«Μία από τις νύφες μου μαγειρεύει ωραία και καμιά φορά ο γιος μου με πειράζει ότι το παστίτσιο της είναι καλύτερο!».

Συγκινημένη περιέγραψε την τραγική απώλεια του αδελφού της. «Ήταν 29 ετών. Έτρεχε συνήθως με 180. Εκείνη τη μέρα πήγαινε με 60. Έπεσε πάνω του μια νταλίκα στα Καμμένα Βούρλα. Το μόνο που ρώτησα τον γιατρό ήταν αν ένιωσε κάτι, ήταν ακαριαίο. Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια αλλά πονάει» είπε και δάκρυσε.

Πέρασε και κοροναϊό στην Κωνσταντινούπολη και έχασε όσφρηση και γεύση για ένα μήνα και μάλιστα παραλίγο να κάψει το σπίτι επειδή δεν μύρισε ότι της καιγόταν το γλυκό.